, , ,

Луксозен сервиз за кафе “White and Gold”

98.00 лв.

Луксозен сет за кафе 6 броя

Порцеланови чаши за кафе

Порцеланови чинийки

Цвят: бяло и злато

Shopping Cart
Луксозен сервиз за кафе “White and Gold”
98.00 лв.
Scroll to Top